Wie zijn wij

Wij zijn een hecht team, die grote belangstelling heeft voor het werk. We hebben jaren aan ervaring in persoonlijke aandacht, ook voor angstige patiënten. We hebben flexibele uren voor volwassenen die werken of kinderen die, om welke reden dan ook, geen school kunnen missen. We geven ook advies over de verzekering. De patiënt is niet alleen een gezicht, maar een persoon met behoeftes, vragen en doelen. Ons doel is onze patiënten van een perfecte glimlach te voorzien d.m.v. een beugel

De Praktijk

De praktijk ligt in een centrale en belangrijke straat, de Burgemeester Falkenaweg. De praktijk is zo ingericht op de manier waarop ons team, uit hun ervaring, het beste kan werken. Tegelijkertijd hebben we het zo gedecoreerd dat het er mooi en rustig uitziet. Neem plaats in de wachtkamer, pak een kop koffie en neem een kijkje.

Orthodontie voor de hele familie in orthopraktijk

Vier op de tien jongeren heeft tegenwoordig een beugel. Gelukkig vinden ook steeds meer volwassenen de weg naar de orthodontist. Want ook de volwassenen willen tegenwoordig graag een mooi regelmatig gebit. Bij de Orthodontistenpraktijk Heerenveen Centrum aan de Burgemeester Falkenaweg hebben wij voor elke leeftijd & wens een passende beugel. Naast de “standaard" metalen blokjesbeugel kunt u bij ons ook terecht voor transparante (doorzichtige) slotjes en de “onzichtbare” beugel. Vooral de onzichtbare beugel wordt de laatste jaren steeds populairder, helemaal omdat onze koningin Maxima deze nu ook draagt. Bij deze beugel worden er doorzichtige kunststof hoesjes gedragen die eruit kunnen tijdens bijv. het eten. Elke twee weken krijgt u dan een opvolgend hoesje die de tanden weer net iets verder op zijn plaats duwt. Ook voor de jongeren die het dragen van een activator/blokjesbeugel niet zien zitten hebben wij nu zelfs andere oplossingen. In overleg met u kunnen wij kijken welke beugel het beste bij u of uw kind past. 

De eigenaar van de praktijk is Jan-Willem Schoonderbeek, een orthodontist met meer dan 20 jaar ervaring. Hij was de eerste ortho in Nederland die een linguale beugel (een relatief nieuwe techniek  met slotjes aan de achterkant van de tanden) heeft geplaatst met extractie. Deze beugel was toevallig geplaatst  op een professionele  Heerenveense voetballer.

 

Moeder met een blokjesbeugel met transparante slotjes en haar kind met een onzichtbare beugel.

Ons Team
Tevredenheid

Wanneer onze patiënten tevreden zijn horen we dat natuurlijk graag, maar als u ontevreden bent willen we dat ook graag horen, zodat we onze zorg en aandacht kunnen optimaliseren. Het wordt dan wel gewaardeerd wanneer we daar met wederzijds respect en hoffelijkheid over kunnen spreken.

U kunt contact opnemen met de praktijk en we kunnen tijdens een afspraak het probleem bespreken. Hiermee proberen wij om tot oplossingen te komen en onze dienstverlening te verbeteren. Mochten wij onverhoopt uw klacht niet naar tevredenheid oplossen dan kunt u overwegen uw klacht voor te leggen aan de KNMT Klachtenservice. Voor verdere informatie zie deze link: https://knmt.nl/voor-patienten