Onzichtbare beugel

Stralende lach door onzichtbare beugel bij Orthodontistenpraktijk Heerenveen

Een onzichtbare beugel is nieuw en zeer gewild. Bij orthodontistenpraktijk Heerenveen bieden we deze beugel aan. Deze beugel is gemaakt van dun transparant kunststof en is een soort hoes voor je tanden. Dit is een oplossing voor als iemand geen ijzerdraad in de mond wil hebben, en kan een goed alternatief voor een blokjesbeugel zijn. De bitjes  moeten regelmatig vervangen worden zodat je tanden in de juiste positie groeien.

Waarom een onzichtbare beugel?

Een onzichtbare beugel is geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar. Voor veel mensen is dit de ideale oplossing. Deze beugel corrigeert je gebit, zonder dat iemand je beugel ziet. Bovendien is de transparante beugel uiterst comfortabel!

Onzichtbare beugel

Voordelen onzichtbare beugel

Een transparante beugel is pijnloos. De behandeling met de beugel duurt over het algemeen korter dan bij reguliere beugels. De bitjes worden regelmatig vervangen door een nieuw setje, waardoor het niet nodig is om de beugel strakker te laten zetten. Dit voorkomt een plotselinge druk op je gebit.

Ook is de onzichtbare beugel uitneembaar. Hierdoor kun je je tanden blijven poetsen en flossen zoals je gewend bent. Daarnaast kun je de beugel tijdens maaltijden gewoon uitdoen, zodat er niets achter blijft hangen.

Ook hoef je met de transparante beugel minder vaak op controle te komen bij de orthodontist. Dit hoeft niet meer maandelijks. Slechts een aantal keer om de twee of drie maanden.

Omdat de transparante beugel gemaakt is van kunststof, en niet van metaal, zullen er geen allergische reacties ontstaan.

De Orthodontistenpraktijk van Heerenveen

Wanneer u een beugel nodig heeft kunt u terecht bij onze praktijk. Orthodontistenpraktijk Heerenveen Centrum is een ervaren en betrouwbare orthodontistenpraktijk. Komt u gerust langs om de mogelijkheden te bespreken! Maak online een afspraak of bel onze praktijk op 0513-745262 voor een stralende lach!