Hoe krijg je een mooi gebit? – Orthodontistenpraktijk Heerenveen

Hoe krijg je een mooi gebit? Deze vraag is een van de redenen waarom mensen naar een orthodontist gaan. Ook bij onze praktijk in Heerenveen komen veel mensen langs die graag een mooier gebit willen. Een bezoek aan de ortho ontstaat vaak na een doorverwijzing van de tandarts omdat tanden niet recht en op de juiste plaats groeien. Daarnaast zien we steeds vaker patiënten die in het verleden een orthodontist bezocht, maar waar de tanden later weer scheef zijn gaan staan. Ook zien we dat een orthodontist vroeger misschien niet nodig werd geacht, maar dat er nu wel de wens is voor een mooi gebit. Schoonheid is kortom een groeiende randvoorwaarde als het gaat om gebitverzorging.

hoe krijg je een mooi gebit?

Bij Orthodontistenpraktijk Heerenveen Centrum bent u op de juiste plaats voor een mooi gebit. Wanneer u last heeft van scheefstaande tanden is een beugelbehandeling de juiste manier om uw tanden recht te krijgen. Wij bieden diverse soorten beugels aan om u zo snel mogelijk te voorzien van een stralende glimlach! Wist u bijvoorbeeld dat het tegenwoordig mogelijk is om een onzichtbare beugel te laten plaatsen? Zo’n beugel is bijna niet te zien en geeft de drager het resultaat van een beugel zonder op te vallen.

Een beugel kan op alle leeftijden. Werd er vroeger wat gek gekeken wanneer u als volwassene een beugel nam is dit allang niet meer het geval. Steeds meer volwassenen nemen een beugel en wij zien ook in onze kliniek dat de verhouding jong/oud verandert. De nieuwe technieken, juiste behandelingen en de jarenlange ervaring van onze orthodontist Jan-Willem Schoonderbeek zorgen voor de ideale beugelbehandeling.

Een mooi gebit, moet mooi blijven! Zorg daarom dat u ook onder behandeling bent bij een tandarts en poets dagelijks uw tanden.

Een afspraak om een beugel te laten plaatsen maakt u eenvoudig via onze website. We bespreken eerst uw behandelplan en stellen samen de ideale route naar een stralende glimlach af. Vervolgens controleren we tijdens het gehele proces uw beugel en stellen we deze waar nodig bij.