Orthodontist in Wolvega, Lemmer, Joure

De orthodontist voor bewoners van Wolvega, Lemmer en Joure

Wanneer u op zoek bent naar een orthodontist kunt u altijd terecht bij orthodontistenpraktijk Heerenveen. Een praktijk waar u kwalitatieve behandelingen ontvangt die met de juiste zorg worden uitgevoerd. U vindt onze praktijk in het centrum van Heerenveen en u kunt ons dus eenvoudig bereiken wanneer u in Wolvega, Lemmer of Joure woont. Wij willen graag zorgen dat u gebit in een gezonde staat verkeerd en zorgen voor een fantastische glimlach!

Wat is een orthodontist?

Een orthodontist wordt ook wel beugeltandarts genoemd. Het is een tandarts die na de afronding van zijn/haar studie tandheelkunde een specialistenopleiding van vier jaar heeft gevolgd. Een orthodontist kijkt naar de vorm, groei en ontwikkeling van gebit en kaak. Niet iedereen mag zich orthodontist noemen dus let goed op dat u bij een bewezen specialist op bezoek gaat! Onze orthodontiepraktijk is gevestigd in Heerenveen en is eenvoudig te bereiken vanuit Wolvega, Lemmer en Joure.

ortodontistEen bezoek bij de orthodontist?

U gaat op bezoek bij de orthodontist wanneer u problemen ondervindt met de stand van uw tanden. Ze kunnen bijvoorbeeld scheef staan of te ver naar voren. Ook kan er te weinig ruimte zijn in uw gebit waardoor u last heeft bij het kauwen. De vaakst voorkomende reden is echter de schoonheid van een mooie glimlach. Toch helpt een prachtig gebit ook uw gezondheid op verschillende manieren. Rechte tanden zorgen ervoor dat u goed kunt bijten, kauwen, praten en lachen. De positie van de tanden kan er voor zorgen dat uw tandvlees beschadigd raakt of zelfs uw kaken! Wij helpen u in aan een gezond gebit, de glimlach is een prachtige bonus!

De ortho van Heerenveen, Wolvega, Lemmer en Joure

Wanneer u in de omgeving van Heerenveen woont kunt u terecht bij Orthodontiepraktijk Heerenveen. Veel van onze patiënten komen uit Wolvega, Lemmer en Joure.  U wordt geholpen door Jan-Willem Schoonderbeek en zijn team, een orthodontist met meer dan 20 jaar ervaring. Hij was de eerste ortho in Nederland die een linguale beugel (een relatief nieuwe techniek  met slotjes aan de achterkant van de tanden)heeft geplaatst met extractie. Deze beugel was geplaatst bij een professionele  Heerenveense voetballer.