De orthodontist in het centrum van Heerenveen

Ben jij op zoek naar de orthodontist in het centrum van Heerenveen? Zoek niet verder, Orthodontistenpraktijk Heerenveen is het adres voor orthodontie in het centrum van Heerenveen.Wij zorgen graag dat u kunt genieten van een stralende lach en een prachtig gebit. Het belangrijkste is echter dat uw gebit gezond is en nog lang mee kan gaan.

Wat is een orthodontist?

Een orthodontist is een specialist die zich bezighoudt met het plaatsen en bijstellen van diverse soorten beugels. Hij bekijkt de stand van tanden en kaken en analyseert op welke manier hij deze zou kunnen corrigeren. Vervolgens maakt de orthodontist een behandelplan waardoor u precies weet wat er gaat gebeuren om tot een prachtig gebit te komen

De Ortho voor iedereen!

Orthodontistenpraktijk Heerenveen centrum is een orthodontist voor iedereen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen terecht in onze praktijk. Wij zijn het betrouwbare adres centraal gelegen in het centrum van Heerenveen. Door onze ligging zijn wij ook goed bereikbaar voor inwoners van dorpen rondom Heerenveen. Woont u in Joure, Drachten, Lemmer, Balk of Wolvega? Ook dan zijn wij de ideale ortho voor uw gezonde gebit.

Waarom een beugel van Orthodontistenpraktijk Heerenveen Centrum?

Wij zijn een moderne orthodontistenpraktijk onder leiding van Jan-Willem Schoonderbeek, een orthodontist met meer dan 20 jaar ervaring. Hij was de eerste ortho in Nederland die een linguale beugel (een nieuwe techniek waarbij slotjes aan de achterkant van de tanden worden gezet) heeft geplaatst met extractie. Wij werken met de modernste apparaten vanuit een comfortabele behandelkamer. Wij doen onze best om u vriendelijk en deskundig te helpen aan een gezond gebit.

De onzichtbare beugel

Wist u dat een beugel tegenwoordig niet meer zichtbaar hoeft te zijn. Bij onze praktijk in het centrum van Heerenveen kunt u terecht voor een onzichtbare beugel. Bij deze transparante beugel draagt u hoesjes om uw tanden die u bij het eten kunt verwijderen. Elke twee weken krijgt u een nieuw opvolgend hoesje dat de tanden op de juiste plaats duwt.