Onzichtbare Beugels

Ortho Aligners

Ortho aligners zijn nagenoeg onzichtbaar en comfortabel met een perfect sluitende pasvorm. De ortho aligner die wij gebruiken wordt in Nederland geproduceerd. Met een grote kunststof leverancier is er uitgebreid onderzoek gedaan om de beste resultaten te krijgen. Aligners zijn uitneembaar om te eten of tanden te poetsen.

Onzichtbare beugels

De praktijk biedt ook onzichtbare beugels aan. Dit is een oplossing voor als iemand geen ijzerdraad in de mond wil hebben. De patiënt op de foto (links) draagt zo’n soort beugel.

 

Mijn naam is Maaike uit Lemmer, ik ben nu 26 jaar oud. Als kind wilde ik nooit een blokjesbeugel, ik wilde niet naar mijn ouders luisteren, die wilden dat ik een blokjesbeugel nam. Pas later hoorde ik over het bestaan van aligners en ik vond het een goed alternatief. Ik was zeer gemotiveerd en ik heb het hele traject gemakkelijk gevonden.

In mijn geval was de prijs niet hoog omdat ik weinig aligners nodig had. Ik ben erg blij met het resultaat en voor degenen die geen traditionele beugel willen adviseer ik om te vragen of je aligners kunt nemen. Ik heb nooit geweten dat het zo gemakkelijk was."