Onzichtbare Beugels

De onzichtbare beugel

Hoewel je metalen beugels veel ziet bij kinderen en tieners, kunnen volwassenen de voorkeur geven aan een meer discrete en comfortabele oplossing om het vertrouwen in sociale interacties en professionele activiteiten te behouden.

 

Veel mensen twijfelen over het nemen van een beugel om verschillende redenen. Zij willen geen metaal in hun mond of zijn bang dat de beugel oncomfortabel of onaantrekkelijk is. Veel mensen kiezen bij deze twijfels voor een onzichtbare beugel. De onzichtbare beugel wordt de laatste jaren steeds populairder, ook omdat onze koningin Maxima een onzichtbare beugel had. Bij dit type beugel worden er doorzichtige kunststof hoesjes gedragen die eruit kunnen voor bijv. het eten en tandenpoetsen. Elke week of twee weken krijgt u een opvolgend hoesje dat de tanden weer net iets verder op zijn plaats duwt. Na een serie van deze hoesjes, die ook wel aligners genoemd worden, krijg je de gewenste glimlach!

 

Met onze modernste apparatuur kunt u zien hoe uw tanden eruit zien voor en na de behandeling. Dit geeft een beter beeld van de behandeling en wat de uitkomst ervan kan zijn!

 

Voorbeeldfoto's links

De patiënt op de foto (links) draagt zo’n soort beugel. Aligners zijn uitneembaar om te eten of tanden te poetsen.

 

Ben je nieuwsgierig naar hoe je tanden eruit gaan zien? Met onze innovatieve technologie, de iTero scanner, kan er een 3D simulatie worden gemaakt van je gebit na de behandeling!

 

Bekijk het resultaat

 

Met onze nieuwe apparatuur kunt u zien hoe uw gezicht eruit komt te zien. Op deze foto is het gezicht bedekt om privacyredenen.

3 stappen naar je nieuwe glimlach!

Eerst.

Bespreek met je behandelaar de behandelingsmogelijkheden. Er wordt een snelle en nauwkeurige digitale scan van je gebit gemaakt om een speciaal voor jou op maat gemaakt behandelplan uit te stippelen.

 

Vervolgens.

Begin je behandeling met je eerste set op maat gemaakte aligners. Je bezoekt je behandelaar regelmatig om de voortgang te controleren en je nieuwe aligners te ontvangen.

 

Tenslotte. 

Wanneer jouw glimlach omgetoverd is, produceren wij onze Vivera retentiebeugels op maat om je mooie glimlach te behouden.

 

 

Mijn naam is Maaike uit Lemmer, ik ben nu 26 jaar oud. Als kind wilde ik nooit een blokjesbeugel, ik wilde niet naar mijn ouders luisteren, die wilden dat ik een blokjesbeugel nam. Pas later hoorde ik over het bestaan van aligners en ik vond het een goed alternatief. Ik was zeer gemotiveerd en ik heb het hele traject gemakkelijk gevonden.

In mijn geval was de prijs niet hoog omdat ik weinig aligners nodig had. Ik ben erg blij met het resultaat en voor degenen die geen traditionele beugel willen adviseer ik om te vragen of je aligners kunt nemen. Ik heb nooit geweten dat het zo gemakkelijk was."