Orthodontist

De orthodontist van Heerenveen

Bent u op zoek naar een orthodontist in Heerenveen? Dan kunt u natuurlijk terecht bij orthodontistenpraktijk Heerenveen. Bij deze praktijk kunt u terecht voor een kwaliteitsbehandeling die met zorg zal worden uitgevoerd. Onze praktijk vindt u in het centrum van Heerenveen en wij zijn dan ook eenvoudig te bereiken wanneer u in Heerenveen of de omgeving woont. Wij zorgen er graag voor dat u gebit in een goede staat verkeerd en worden blij van uw stralende glimlach!

Wat is een orthodontist?

Een orthodontist wordt ook wel beugeltandarts genoemd. Het is een tandarts die na het afronden van zijn/haar studie tandheelkunde een specialistenopleiding van vier jaar heeft voltooid. Een orthodontist kijkt naar de groei, vorm en ontwikkeling van uw gebit en kaak. Niet iedereen mag de naam orthodontist voeren dus let goed op dat u bij een bewezen specialist op bezoek gaat!

ortodontistWanneer bezoekt u een orthodontist?

U gaat naar de orthodontist wanneer u problemen ondervindt met de stand van uw tanden. Uw tanden kunnen bijvoorbeeld scheef staan of te ver naar voren. Ook kan er weinig ruimte zijn in uw gebit waardoor kauwen lastig is. De meeste mensen bezoeken de orthodontist echter om te kunnen genieten van de schoonheid van een mooie glimlach. Een mooi gebit helpt bovendien uw gezondheid op diverse manieren. Rechte tanden zorgen ervoor dat u goed kunt bijten, kauwen, lachen en praten. De positie van uw tanden kan er ook voor zorgen dat uw tandvlees beschadigd raakt of zelfs uw kaak. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een gezond gebit, de stralende glimlach is een prachtige bonus!

De orthodontist van Heerenveen

Bent u woonachting in Heerenveen of in de omgeving? Dan kunt u terecht bij Orthodontiepraktijk Heerenveen. Hier zal u worden geholpen door Jan-Willem Schoonderbeek en zijn team. Hij is een orthodontist met meer dan 20 jaar ervaring. Hij was de eerste orthodontist in Nederland die een linguale beugel (een relatief nieuwe techniek  met slotjes aan de achterkant van de tanden) heeft geplaatst met extractie. Deze beugel heeft hij geplaatst bij een professionele Heerenveense voetballer.